MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Η τρομερή εμφάνιση του Μιλουτίνοβ στην πρόκριση της Σερβίας κόντρα στον Καναδά

MundoBasket 2023: Η τρομερή εμφάνιση του Μιλουτίνοβ στην πρόκριση της Σερβίας κόντρα στον Καναδά
FIBA.BASKETBALL

Η Σερβία είναι στον μεγάλο τελικό του MundoBasket 2023 μετά την σπουδαία νίκη - πρόκριση απάναντι στον Καναδά, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να κάνει τρομερή εμφάνιση πετυχαίνοντας νταμπλ - νταμπλ.

Η Σερβία έκανε μεγάλη εμφάνιση στον ημιτελικό του MundoBasket 2023 απέναντι στον Καναδά και πήρε σπουδαία νίκη - πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η παρουσία του Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν ιδιαίτερα καθοριστική στην πρόκριση της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον ψηλό του Ολυμπιακού να έχει πολυδιάστατη προσφορά στο παρκέ, καθώς πέτυχε νταμπλ - νταμπλ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ (6/6 δίποντα, 4/7 βολές).

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ήταν το τέταρτο νταμπλ - νταμπλ που σημείωσε στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, επίδοση που τον τοποθετεί στην κουρφή της σχετικής λίστας στην Σερβία, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει επαναληφθεί από άλλον παίκτη των "πλάβι" σε MundoBasket.

Τα επιτεύγματά το δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Μιλουτίνοβ με τα σημερινά 10 ριμπάουντ που μάζεψε έφτασε τα 63 στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη των Σέρβων σε μία διοργάνωση.

Δείτε εδώ μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σέρβου σέντερ στο παιχνίδι:

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ