MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Η δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας πήρε τα δικαιώματα του τελικού

MundoBasket 2023: Η δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας πήρε τα δικαιώματα του τελικού
FIBA.BASKETBALL

Το ενδιαφέρον του κοινού στη Γερμανία για τον τελικό του MundoBasket 2023 αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ, για αυτό το ματς με τη Σερβία θα μεταδοθεί και από τη δημόσια τηλεόραση.

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ στο MundoBasket 2023, που κορυφώθηκε με τη σπουδαία νίκη επί των ΗΠΑ και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, έχει αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον του κοινού στη Γερμανία.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Για αυτό ακριβώς το ZDF, δηλαδή η δημόσια τηλεόραση της χώρας, εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του ματς τίτλου ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σερβία (10/9, 15:40, ΕΡΤ1/Novasports Start και LIVE από το SPORT24), ενώ μέχρι στιγμής, το μόνο μέσο που μετέδιδε τους αγώνες του Παγκοσμίου επί γερμανικού εδάφους ήταν το συνδρομιτικό Magenta Sport.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ