MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Η Αυστραλία επικράτησε με 78-74 της Γαλλίας σε φιλικό με κορυφαίους τους Μιλς, Γκίντι

Ο Πάτι Μιλς με τον Τζο Ινγκλς
Ο Πάτι Μιλς με τον Τζο Ινγκλς FIBA

Η Αυστραλία έδειξε τα δόντια της κόντρα στην Γαλλία σε φιλικό που έγινε στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το MundoBasket 2023, επικρατώντας με 78-74 των "Μπλε". Δεν αγωνίστηκε ο Λεσόρ για την Γαλλία

Η Αυστραλία έδειξε ότι παρά την απουσία του Τζοκ Λάνταλ μπορεί να σταθεί στο... ύψος της. Παίζοντας κόντρα στην πανύψηλη Γαλλία, οι "Μπούμερς" ήταν - όπως πάντα - μαχητικοί, επέστρεψαν από το αρχικό 9-23 και πήραν την νίκη με 78-74 σε φιλικό παιχνίδι στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το MundoBasket 2023.

Ο Τζος Γκίντι και ο Νικ Κέι είχαν από 12 πόντους για τους νικητές, με τους Πάτι Μιλς, Ντάντε Έξουμ και Ντούοπ Ριθ να προσθέτουν από 11 πόντους. Το παιχνίδι πάντως είχε και ένα απρόοπτο για την Αυστραλία, που είδε τον Τζος Γκριν των Μάβερικς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, με την πρώτη εκτίμηση πάντως να δείχνει ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Για την Γαλλία, που δεν αγωνίστηκε ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο - αλλά θα είναι κανονικά στην 12αδα των "μπλε" - ο Εβάν Φουρνιέ είχε 29 πόντους και ο Αϊζάια Κορντινιέ 12 πόντους.

Το SPORT24 και η Stoiximan ακολουθούν την εθνική μας στα φιλικά παιχνίδια πριν το ταξίδι στις Φιλιππίνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ