ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023, Μπόνγκα, Γκιφάι και Λο στο SPORT24 για τον θρίαμβο της Γερμανίας: "Είδαμε τι έκανε η Λιθουανία..."

MundoBasket 2023, Μπόνγκα, Γκιφάι και Λο στο SPORT24 για τον θρίαμβο της Γερμανίας: "Είδαμε τι έκανε η Λιθουανία..."
SPORT24.GR

Άιζακ Μπόνγκα, Μάοντο Λο και Νιλς Γκιφάι μίλησαν για τον θρίαμβο της Γερμανίας απέναντι στις ΗΠΑ και για τον επερχόμενο τελικό του MundoBasket 2023 κόντρα στη Σερβία.

Άιζακ Μπόνγκα, Μάοντο Λο και Νιλς Γκιφάι έχουν βοηθήσει και αυτοί στην μέχρι τώρα ανίκητη πορεία της Γερμανίας στο MundoBasket 2023. Ακόμα κι αν δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σπουδαία επικράτηση κόντρα στις ΗΠΑ, έζησαν πολύ έντονα αυτές τις στιγμές, όπως παραδέχτηκαν στις δηλώσεις που έκαναν μετά το φινάλε του αγώνα.

Άιζακ Μπόνγκα: "Είναι τόσο τρελό"

"Είναι τόσο τρελό. Δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Δουλέψαμε τόσο σκληρά από την πρώτη ημέρα και τώρα είμαστε εδώ. Το παιχνίδι ήταν σαν ρόλερ κόστερ.

Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως οι ΗΠΑ, δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ. Μπορώ να πω ότι ο Ομπστ είναι ο καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη, όχι στον κόσμο. Ο Άντι είναι ένα σνάιπερ. Δεν το έκανε μόνο σήμερα, το κάνει χρόνια.

Η Σερβία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και από την Ευρώπη και από το NBA. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς".

Νιλς Γκιφάι: "Είδαμε τι έκανε η Λιθουανία είπαμε ότι μπορεί να λειτουργήσει και με εμάς"

"Είδαμε τι έκανε η Λιθουανία μέσα στη ρακέτα και είπαμε ότι μπορεί να λειτουργήσει και με εμάς αυτό. Έχουμε ψηλή ομάδα.

Η προετοιμασία των αγώνων είναι για τους προπονητές. Εμείς οι παίκτες απλά παίζουμε. Θα είναι πιο...ευρωπαϊκό παιχνίδι, σίγουρα. Ίσως λίγο πιο τακτικό.

Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ ήταν πιο βαρύ. Είδα νωρίτερα τον αγώνα της Σερβίας με τον Καναδά, έπαιξαν εξαιρετικά. Τους σεβόμαστε που έφτασαν εδώ χωρίς τον σούπερ σταρ τους (σσ. τον Γιόκιτς)".

Μάοντο Λο: "Το να κερδίσεις τις ΗΠΑ είναι πάντα κάτι πολύ σπουδαίο"

"Είναι απίθανο, απίστευτο. Το να κερδίσεις τις ΗΠΑ είναι πάντα κάτι πολύ σπουδαίο. Το μπάσκετ έχει τις ρίζες του στην Αμερική. Εκεί βρίσκονται οι μεγαλύτεροι και πιο ταλαντούχοι παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρεις να τους κερδίσεις.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Επέστρεψαν στο φινάλε, αλλά η άμυνά μας ήταν πολύ σταθερή. Αυτό μας βοήθησε να βγούμε ξανά στο transition και να κερδίσουμε τον αγώνα.

Ήμασταν αγχωμένοι στο φινάλε, γιατί έκαναν ένα καλό σερί. Κι αυτό είναι πάντα επικίνδυνο, με το ταλέντο που έχουν και την ικανότητα στο σουτ. Όμως κερδίσαμε και για αυτό είμαι χαρούμενος.

Ο τελικός κόντρα στη Σερβία θα είναι σκληρός. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να ανασυνταχθούμε και να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια".

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ