MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Γερμανία - Λετονία: Απογοητευτικός στο πρώτο μέρος ο Σρούντερ με 0/9 σουτ

Ο Ντένις Σρούντερ
Ο Ντένις Σρούντερ FIBA

Ο Ντένις Σρούντερ ξεκίνησε απογοητευτικά στον προημιτελικό της Γερμανίας κόντρα στην Λετονία, έχοντας 0/9 σουτ και το χειρότερο πρόσημο στο +/- από κάθε συμπαίκτη του.

Ο Ντένις Σρούντερ είναι ο ηγέτης της Γερμανίας στο MundoBasket. Στο πρώτο μέρος του προημιτελικού με την Λετονία ωστόσο πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του - αν όχι την χειρότερη - με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο ταλαντούχος γκαρντ έκλεισε το πρώτο μέρος άποντος, έχοντας 0/9 σουτ (0/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 2 ασίστ, 2 λάθη, 2 φάουλ, -11 στο σύστημα αξιολόγησης και -12 στην κατηγορία +/- (το χειρότερο ανάμεσα στους συμπαίκτες του) σε 14 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Ο Γερμανός γκαρντ πίεσε λίγο περισσότερο τις καταστάσεις και το πλήρωσε, με την Γερμανία να κλείνει παρόλα αυτά την δεύτερη περίοδο προηγούμενη με 36-34, με τους συμπαίκτες του Σρούντερ να τον καλύπτουν.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ