MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Γερμανία: Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να κλαίει απομονωμένος στα αποδυτήρια

MundoBasket 2023, Γερμανία: Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να κλαίει απομονωμένος στα αποδυτήρια

Τεράστια η συγκίνση του Γκόρντον Χέρμπερτ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Γερμανία στο MundoBasket 2023. Ο 64χρονος τεχνικός λύγισε και έκλαιγε καθισμένος σε μία γωνία έξω από τα αποδυτήρια, προσπαθώντας να ρίξει τους παλμούς του.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, στα 64 του χρόνια, έζησε την πιο μεγάλη συγκίνηση της ζωής του. Βρισκόμενος στο τιμόνι της Εθνικής Γερμανίας έφτασε μέχρι την κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο MundoBasket 2023, μετά από ένα συγκλονιστικό, αλλά άκρως αγχωτικό τελικό απέναντι στην Σερβία.

Μετά την κόρνα της λήξης, την έκρηξη συναισθημάτων και την πατρική αγκαλιά που έκανε στον MVP του Παγκοσμίου, Ντένις Σρούντερ, ο άλλοτε προπονητής του Άρη, λύγισε. Έκατσε απομονωμένος σε μία γωνία των αποδυτηρίων, έκλαιγε και προσπαθούσε να ελέγξει την αναπνοή του για να κατεβάσει τους παλμούς του.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ