MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Γερμανία: Η απονομή του τροπαίου στους παγκόσμιους πρωταθλητές

MundoBasket 2023, Γερμανία: Η απονομή του τροπαίου στους παγκόσμιους πρωταθλητές
FIBA.BASKETBALL

Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό του MundoBasket 2023 κόντρα στην Σερβία, με τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ να σηκώνουν στον ουρανό της "Mall of Asia Arena" το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Γερμανία βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου μετά τη νίκη της στον τελικό του MundoBasket 2023 κόντρα στην Σερβία με 83-77, μία επιτυχία που συντελείται για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.

Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ ανέβηκαν στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και σήκωσαν στον ουρανό της "Mall of Asia Arena" το βαρύτιμο τρόπαιο σε μία μεγάλη στιγμή, που ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της Γερμανίας στην διοργάνωση.

Την απονομή πραγματοποίησε ο προηγούμενος πρόεδρος της FIBA, Χαμάνε Νιανγκ, παραδίδοντας την κούπα στον Ντένις Σρούντερ, για να ξεσπάσουν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ