MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Γερμανία: Εκτός ο Φραντς Βάγκνερ με Αυστραλία

MundoBasket 2023, Γερμανία: Εκτός ο Φραντς Βάγκνερ με Αυστραλία
FIBA.BASKETBALL

Χωρίς τον Φραντς Βάγκνερ θα παραταχθεί η Γερμανία κόντρα στην Αυστραλία (11:30, ΕΡΤ1/NOVASPORTS START), αφού ο 22χρονος φόργουορντ εξακολουθεί να πονάει στον αστράγαλο.

Ο Φραντς Βάγκνερ τέθηκε εκτός ενόψει του σημερινού (27/8) δυνατού αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Αυστραλία (11:30, ΕΡΤ1/NOVASPORTS START και LIVE από το SPORT24), με τα "πάντσερ" να καλούνται να καλύψουν την απουσία του.

Ο φόργουορντ των Μάτζικ γύρισε τον αστράγαλό του στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία, τρομάζοντας τους Γερμανούς. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι απέφυγε την σοβαρή ζημιά, ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στους "Μπούμερς", αφού ο αγώνας γίνεται λιγότερο από 48 ώρες μετά τον τραυματισμό του.

Κάπως έτσι, οι Γερμανοί θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν το κενό ενός εκ των σταρ τους, με τον Άιζακ Μπόνγκα να αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα επωμιστεί αυτό το βάρος.

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ