ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023, Φραντς Βάγκνερ: "Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι καταφέραμε"

MundoBasket 2023, Φραντς Βάγκνερ: "Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι καταφέραμε"
FIBA.BASKETBALL

Ο Φραντς Βάγκνερ θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν στη Μανίλα, όπως παραδέχτηκε μετά από το φινάλε του τελικού.

Ο Φραντς Βάγκνερ ήταν το Νο2 της Γερμανίας στο MundoBasket 2023, αυτός που έκανε ένα βήμα μπροστά, όποτε... κόλλαγε ο Ντένις Σρούντερ. Απολύτως δίκαια ήταν ο "παίκτης του τελικού" με τη Σερβία.

Μετά από το φινάλε, με διάπλατα το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, ο φόργουορντ της "μανσάφτ" μίλησε στο SPORT24 και αποδείχθηκε απολύτως ειλικρινής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Τι να πω; Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα με αυτό το γκρουπ.

Παίξαμε καλή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, βρήκαμε ρυθμό και μείναμε μπροστά. Στο τέταρτο, η Σερβία, ως μία πολύ καλή ομάδα που είναι, πίεσε και έκανε την αντεπίθεσή της. Νομίζω πως η άμυνά μας έκανε τη διαφορά συνολικά.

Θα το γιορτάσουμε, αυτό εννοείται! Όχι μόνο σήμερα, τις επόμενες ημέρες".

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ