MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Φινλανδία: Τρελό σκηνικό στην προπόνηση, 3 παίκτες ευστόχησαν διαδοχικά σε σουτ από το κέντρο

MundoBasket 2023, Φινλανδία: Τρελό σκηνικό στην προπόνηση, 3 παίκτες ευστόχησαν διαδοχικά σε σουτ από το κέντρο
PRINTSCREEN

Απίστευτα πράγματα στην προπόνηση της Φινλανδίας, αφού VIDEO δείχνει μετά το τέλος των ασκήσεων τρεις παίκτες της ομάδας ευστόχησαν ο ένας μετά τον άλλο σε σουτ από το κέντρο, με αρκετούς να πιστεύουν ότι δεν ήταν αληθινό.

Να είναι αληθινό το VIDEO; Σίγουρα έτσι δείχνει. Ο λόγος για το VIDEO που ανέβασε η ομοσπονδία της Φινλανδίας στον επίσημο λογαριασμό της ενόψει του σημερινού (27/8) αγώνα με την Ιαπωνία για το MundoBasket, όπου δείχνει τρεις παίκτες της ομάδας να ευστοχούν ο ένας μετά τον άλλο σε τρίποντο από το κέντρο μετά το τέλος της προπόνησης!

Στο συγκεκριμένο VIDEO λοιπόν, πρώτος πήρε φόρα και ευστόχησε ο Σάσου Σάλιν, για να τον ακολουθήσουν ο Ιλάρι Σεπάγια και ο Τζέικομπ Γκράντισον μέσα σε αποθέωση. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο προφανώς και δεν είναι πολλές, ωστόσο οι Φινλανδοί πανηγυρίζουν με την ψυχή τους.

Δείτε το VIDEO και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ