MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Εθνική ΗΠΑ: Βγήκαν για ζέσταμα μόλις 17 λεπτά πριν από την έναρξη του ματς με την Νέα Ζηλανδία

MundoBasket 2023, Εθνική ΗΠΑ: Βγήκαν για ζέσταμα μόλις 17 λεπτά πριν από την έναρξη του ματς με την Νέα Ζηλανδία
SPORT24

Σε μία περίεργη απόφαση προχώρησαν οι ΗΠΑ, αφού άργησαν χαρακτηριστικά να βγουν στο παρκέ για ζέσταμα στον αγώνα με την Νέα Ζηλανδία και εμφανίστηκαν μόλις 17 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Η Εθνική ΗΠΑ ετοιμαζόταν για τον αγώνα με την Νέα Ζηλανδία για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του MundoBasket 2023. Ωστόσο το έκανε με... διαφορετικό τρόπο.

Με περίπου 17 λεπτά να μένουν για την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες της Team USA δεν είχαν βγει ακόμα στο παρκέ για ζέσταμα, σε μία ασυνήθιστη κίνηση.

Τελικά, σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκαν στο παρκέ, έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία και κατόπιν έκαναν ένα μικρό ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι παίκτες των ΗΠΑ κάνουν την καθιερωμένη φωτογράφιση
Οι παίκτες των ΗΠΑ κάνουν την καθιερωμένη φωτογράφιση SPORT24

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ