ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

MundoBasket 2023, Εθνική Ελλάδας: Λιόλιος και Ιτούδης έκαναν τον απολογισμό

MundoBasket 2023, Εθνική Ελλάδας: Λιόλιος και Ιτούδης έκαναν τον απολογισμό

Βαγγέλης Λιόλιος και Δημήτρης Ιτούδης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ το πρωί της Παρασκευής (8/9) προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο MundoBasket 2023.

Την πρώτη τους εκτενή συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο MundoBasket 2023, είχαν το πρωί της Παρασκευής (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, με τον προπονητή της επίσημης αγαπημένης, Δημήτρη Ιτούδη.

"Οι δύο άνδρες έκαναν σε άριστο κλίμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και στο οποίο στάθηκαν, είναι ότι η Εθνική Ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση, που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια", ανέφερε ενδεικτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ