MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ελλάδα - ΗΠΑ: Αυτός είναι ο οπαδός που ούρλιαζε την ώρα που εκτελούσαν βολές οι Αμερικανοί

MundoBasket 2023, Ελλάδα - ΗΠΑ: Αυτός είναι ο οπαδός που ούρλιαζε την ώρα που εκτελούσαν βολές οι Αμερικανοί
PRINTSCREEN

Η FIBA εντόπισε τον οπαδό που κραύγαζε κάθε φορά που οι Αμερικανοί εκτελούσαν βολές στον αγώνα με την Ελλάδα και ανήρτησε το επικό VIDEO με τον ίδιο και την πληρωμένη απάντηση του Άντονι Έντουαρντς.

Ένα από τα πιο αστεία σκηνικά του MundoBasket 2023 έλαβε χώρα στη διάρκεια του αγώνα της Ελλάδα με τις ΗΠΑ. Ένας από τους οπαδούς που βρίσκονταν στις εξέδρες ούρλιαζε κάθε φορά που οι παίκτες της Αμερικής εκτελούσαν βολές, προσπαθώντας να τους αποσπάσει την προσοχή.

Στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ο Άντονι Έντουαρντς που δεν "μάσησε" από το συγκεκριμένο τρικ και ευστόχησε κανονικά από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, του απάντησε με το ίδιο νόμισμα, κραυγάζοντας και αυτός προς το κοινό.

Λίγο αργότερα η FIBA κατάφερε να εντοπίσει τον εν λόγω φίλαθλο στις κερκίδες της Mall of Asia Arena στη Μανίλα και ανέβασε νέο VIDEO, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα εν ώρα δράσης, γεγονός που κάνει το όλο σκηνικό ακόμα πιο ξεκαρδιστικό.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ