MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Αυστραλία: Παραμένει προπονητής ο Γκούρτζιαν, θα οδηγήσει τους "Μπούμερς" στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μπράιαν Γκούρτζιαν
Ο Μπράιαν Γκούρτζιαν FIBA.BASKETBALL

Ο Μπράιαν Γκούρτζιαν θα είναι ο προπονητής της Αυστραλίας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (2024) όπως ενημέρωσε επίσημα ο CEO της Ομοσπονδίας μπάσκετ των "Μπούμερς".

Η Αυστραλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο MundoBasket 2023 κατακτώντας την 10η θέση, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως εκπρόσωπος της ηπείρου της Ωκεανίας. Εκεί, θα έχει ξανά στην άκρη του πάγκου της τον Μπράιαν Γκούρτζιαν.

Ο τεχνικός των "Μπούμερς" έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ο CEO της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Αυστραλίας, Ματ Σκρίβεν, ξεκαθάρισε ότι θα οδηγήσει την ομάδα και στο Παρίσι.

"Ο Μπράιαν είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και καλύτερους προπονητές στην χώρα, έχοντας συμβόλαιο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η στήριξή μας στο πρόσωπό του ακλόνητη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκρίβεν, για να προσθέσει:

"Θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Το αποτέλεσμά μας στο Παγκόσμιο είναι απογοητευτικό και θα μάθουμε από αυτό, θα χτίσουμε και θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε ένα μετάλλιο στο Παρίσι.

Καταλαβαίνουμε ότι οι φίλαθλοι απογοητεύτηκαν από την 10η θέση, όπως και εμείς. Οι παίκτες, οι προπονητές και το διοικητικό επιτελείο αισθάνεται άσχημα".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ