EUROLEAGUE

Mundo Deportivo: "Ο Παναθηναϊκός θέλει Λαπροβίτολα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση Σλούκα"

Ο Λαπροβίτολα
Ο Λαπροβίτολα BARCELONA BASKET TWITTER

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο Παναθηναϊκός θέλει τον Νίκολας Λαπροβίτολα και προτίθεται να πληρώσει στην Μπαρτσελόνα το σχετικό buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Αν συμβεί αυτό, οι Μπλαουγκράνα θα βάλουν ως πρώτο στόχο τον Κώστα Σλούκα για να καλύψουν το κενό στην περιφέρεια.

Φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι βάζει η Mundo Deportivo. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκέτ ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και σε περίπτωση που Αργεντινός αποχωρήσει για το ΟΑΚΑ, οι Μπλαουγκράνα θα εξετάσουν την περίπτωση του Κώστα Σλούκα.

Ο Λαπροβίτολα έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2026, αλλά όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα το τριφύλλι έχει την πρόθεση να καταβάλει το buy-out 600.000 ευρώ που προβλέπεται και να κάνει δικό του τον πολύπειρο γκαρντ, προσφέροντας του καλύτερες απολαβές από τις τωρινές.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται τις εναλλακτικές και η περίπτωση του Κώστα Σλούκα, που δεν έχει ανανεώσει -τουλάχιστον- για την ώρα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό είναι η επικρατέστερη, αφού δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι και τόσο ποιοτικοί γκαρντ στην αγορά.

Η παρουσία του πολύ καλού του φίλου Γιαν Βέσελι (σσ. με τον οποίο κάνει διακοπές στην Ιταλία αυτές τις ημέρες) στην Βαρκελώνη, ίσως επηρεάσει μάλιστα θετικά την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Παράλληλα, η ίδια πηγή σημειώνει πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει στον 33χρονο διεθνή Έλληνα ένα ποσό της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ετησίως.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ