EUROLEAGUE

Mundo Deportivo: "Ο Λάρκιν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίτσιτς στο NBA"

Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της Αναντολού Εφές
Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της Αναντολού Εφές ANADOLU EFES ISTANBUL

Διπλή βόμβα έριξε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η Mundo Deportivo, καθώς αποκάλυψε ότι ο Σέιν Λάρκιν θα μετακομίσει το καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Βασίλιε Μίτσιτς στο NBA!

Μία βόμβα τεραστίων διαστάσεων έριξε το βράδυ της Τρίτης (15/2) η Mundo Deportivo, η οποία αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τον Σέιν Λάρκιν, την ώρα που ο Βασίλιε Μίτσιτς φέρεται να έχει ενημερώσει την Αναντολού Εφές για την απόφασή του να μετακομίσει στο NBA αμέσως μετά από το τέλος της τρέχουσας περιόδου!

"Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων ολοκληρώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συμφώνησε με τον Σέιν Λάρκιν. Το deal δεν έχει ολοκληρωθεί, βρίσκεται όμως σε προχωρημένο στάδιο, καθώς η ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τον παίκτη, αλλά πρέπει να ικανοποιήσει και την Μπασκόνια που διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία. Ο Λάρκιν έπαιξε εκεί στη διάρκεια της σεζόν 2016/17, οπότε θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ και στη Μπασκόνια" γράφει ο Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ.

"Φαίνεται πως η ομάδα της Βιτόρια, η οικονομική κατάσταση της οποίας έχει υποστεί ζημιά από την πανδημία, διαπραγματεύεται ήδη με τους Μαδριλένους για το ποσό της αποζημίωσης. Η απόκτηση του Λάρκιν θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας με έναν εκ των Γουίλιαμς-Γκος - Ερτέλ, όμως ο Αμερικανός θα φτάσει στη Μαδρίτη ως free agent καθώς το συμβόλαιό του με την Αναντολού Εφές ολοκληρώνεται. Την ίδια ώρα, ο Βασίλις Μίτσιτς έχει ήδη ενημερώσει την τουρκική ομάδα για την απόφασή του να μεταπηδήσει το καλοκαίρι στο NBA" αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Για την ιστορία, τα δικαιώματα του Μίτσιτς στο NBA βρίσκονται στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 52 του Draft το 2014, κράτησαν τα δικαιώματά του μέχρι το 2020 και τότε τα έστειλαν στην Οκλαχόμα ως μέρος της ανταλλαγής του Αλ Χόρφορντ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ