ΕΣΚΑ

"Μπρέικ" για άνοδο με... Φώτση ο Ηλυσιακός

"Μπρέικ" για άνοδο με... Φώτση ο Ηλυσιακός

Με σπουδαία άμυνα στο β' μέρος, ο Ηλυσιακός πέρασε από την έδρα του Ιωνικού Ν.Φ. και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την άνοδο στη Γ' Εθνική. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Αντώνης Φώτσης.

Το "μπρέικ" που χρειαζόταν προκειμένου να γίνει... αφεντικό στη σειρά έκανε ο Ηλυσιακός στην πρεμιέρα των τελικών της Α' ΕΣΚΑ. Η ομάδα του Θανάση Θωμόπουλου πέρασε από την έδρα του Ιωνικού Ν.Φ. (69-57) και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την άνοδο στη Γ' Εθνική!

Με την άμυνα να λειτουργεί υποδειγματικά στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του ρυθμού, κράτησαν χαμηλά -σε παραγωγικότητα- τους παίκτες του Νίκου Χατζηπανηγύρη. Με τον Αντώνη Φώτση να ηγείται επιθετικά και τον Αντώνη Αντωνόπουλο να ακολουθεί, ο Ηλυσιακός έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Οι "κυανοκίτρινοι" πήραν κεφάλι στη σειρά των τελικών (2-1), κάτι που σημαίνει πως χρειάζονται μια νίκη ακόμη για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Διαιτητές: Κορομηλάς, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασίου

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 31-33, 43-53, 57-69.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Χατζηπανηγύρης): Γραμματίκας 3 (1), Άρχος 5 (1), Φωτητζόγλου 14 (2), Γρύλλης 6 (1), Μακρίδης, Παπαγεωργίου, Μουμπάρακ 17 (2), Κουμουνδούρος, Κοντοζόπουλος, Τσουβελεκάκης, Στυλιανός, Χριστόδουλος 12.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος): Χανιώτης, Αγγελόπουλος, Φώτσης 15 (2), Βαρσάμος 2, Κούργιας 11 (1), Πλακογιαννάκης 8, Αντωνόπουλος 14 (2), Ιωακειμίδης, Τσιαμπάς 1, Τρίχας 10, Τσούπρος 2, Ζευκιλής 6 (1).

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση:

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ