ΚΙΝΑ

Κίνα καλεί Μπουρούση

Ο Γιάννης Μπουρούσης
Ο Γιάννης Μπουρούσης EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουρούσης έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι, έχει πρόταση να ξαναπαίξει στην Κίνα και σύμφωνα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο το σκέφτεται σοβαρά.

Το διαζύγιο του Γιάννη Μπουρούση με το Περιστέρι έγινε γνωστό. Ήταν μια απόφαση του ψηλού και των ανθρώπων της ομάδας των δυτικών προαστίων, να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο διεθνής σέντερ που πείστηκε πριν κάποιους μήνες από τον Αργύρη Πεδουλάκη να βοηθήσει τους "κυανοκίτρινους", έφυγε με πολύ καλές αναμνήσεις από την δυτική όχθη και ετοιμάζεται για τι; Πολλοί είπαν ότι σταματάει. Βέβαια το αν θα σταματήσει και πότε θα σταματήσει είναι κάτι καθαρά δικό του και το εξήγησε τις μέρες των εορτών στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT 24!

Αυτό που είναι σίγουρο και δεδομένο, έχει να κάνει με την αγάπη που έχουν στον Γιάννη οι Κινέζοι. Τη στιγμή λοιπόν που διαβάζετε αυτό το άρθρο, ο Μπουρούσης το σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξαναπάει στην Κίνα και να αγωνιστεί για ένα διάστημα. Το θέλει και ο ίδιος, το θέλουν πολύ και οι ομάδες που τον "ενοχλούν" εδώ και ενάμιση μήνα. Τώρα πόση όρεξη μπορεί να έχει για να... ξεκουβαλήσει ξανά και να πάει στην Ασία;

Μα μιλάμε για τον Γιάννη Μπουρούση, τον άνθρωπο που δεν είπε ποτέ όχι στις προκλήσεις. Αν το δει σαν μια νέα πρόκληση, τότε σίγουρα θα ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα της Κίνας. Αν όχι, θα κάνει κάτι άλλο. Θα σταματήσει πάντως όταν ο ίδιος το θελήσει, τη στιγμή που έχει θέσει ξανά τον εαυτό του στην διάθεση της εθνικής ομάδας. Κίνα καλεί Μπουρούση, Μπουρούσης ακούει;

Θυμηθείτε τη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Μπουρούσης στο SPORT 24 και τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

Δες πρώτος όλα τα Live Streams, τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα που ανεβαίνουν στο Youtube του SPORT24, κάνοντας εγγραφή.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ