ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουρούσης: "Είμαι καθαρός. Ζητώ συγγνώμη"

Μπουρούσης: "Είμαι καθαρός. Ζητώ συγγνώμη"

Ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ απαγορευμένες ουσίες, τονίζοντας ότι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να να προσέλθει ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο Έλληνας σέντερ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Επιπλέον τόνισε ότι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσέλθει ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Από εκεί και πέρα, το ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τον Μπουρούση στο σπίτι του και προχώρησε σε έλεγχο αντιντόπινγκ, με τα αποτελέσματα να αναμένονται σε μία εβδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Γιάννη Μπουρούση:

" Αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθοιονδήποτε τρόπο.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες, αφού κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον επαγγελματισμό και την ηθική μου. Άλλωστε, αυτό έχει αποδειχθεί από συνεχείς και πολλούς ελέγχους, στους οποίους έχω υποβληθεί από την αρχή της καριέρας μου. Σήμερα κιόλας κατέθεσα αίτηση προς την Ε.Ο.Κ. να υποβληθώ στις απαραίτητες εξετάσεις και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των ελληνικών και διεθνών αρχών για οποιοδήποτε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Eπιπλέον, είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσέλθω ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις και να αποδείξω ότι όσα ελέχθησαν, παρερμηνεύθηκαν και ότι ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε συνομιλίες και συναλλαγές που αφορούν παράνομες ουσίες.

Πιστεύω, τέλος, ότι έχω αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία μου, σαν αθλητής και σαν άνθρωπος, ότι τιμώ την ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους φιλάθλους και τη Διοίκησή της, γεγονός που δεν μπορεί να ακυρωθεί από την παράνομη, ως προς εμένα, δημοσιοποίηση μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας. Ωστόσο, θεωρώ τίμιο και σωστό να ζητήσω συγγνώμη, σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εθίγησαν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ