NBA FINALS

NBA Finals, Μπουντενχόλζερ: "Ο Αντετοκούνμπο πηγαίνει στις βολές με αυτοπεποίθηση"

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Για τις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την άμυνα στους Πολ - Μπούκερ, αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση του Μπόμπι Πόρτις μίλησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά από τη νίκη των Μπακς επί των Σανς στο Game 3 των NBA Finals.

Ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του από το 30-36 κι έπειτα, από την αντίδραση που έδειξε, αλλά και από τον Μπόμπι Πόρτις και φυσικά από την άμυνα στους Κρις Πολ - Ντέβιν Μπούκερ δήλωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά από τη νίκη των Μπακς επί των Σανς στο Game 3 των NBA Finals τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο προπονητής των Μπακς αναφέρθηκε και στην επίδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις βολές (13/17), μια επίδοση που αν σταθεροποιηθεί σε αυτά τα επίπεδα θα κάνει τον Greek Freak ασταμάτητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ:

"Βάλαμε τα σουτ, ο Χόλιντεϊ, ο Κόνατον. Δεχθήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις αλλά αντέξαμε μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι στο 30-36 τα παιδιά εκλεισαν πολύ δυνατά το πρώτο μέρος. Μιλήσαμε στο timeout, είχαμε στη συνέχεια κάποια καλά plays σε ένα πολύ σημαντικό σημείο για εμάς. Ο Αντετοκούνμπο είναι σπουδαίος πασέρ και πλέι μέικερ, είναι σπουδαίος σκρίνερ, μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Κάθε φορά που πηγαίνεις στη γραμμή, επιβραβεύεσαι για το φάουλ που κερδίζεις. Ο Γιάννης βοήθησε και την άμυνά μας να προετοιμαστεί. Έχει αυτοπεποίθηση όταν πηγαίνει στη γραμμή κι αυτό είναι σημαντικό.

Ο Πόρτις σουτάρει καλά, έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο, κυνήγησε το επιθετικό ριμπάουντ. Είχε ενέργεια στην άμυνα, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να του βρούμε χρόνο. Έχουμε ένα ευέλικτο γκρουπ. Ο Κράουντερ είχε 6/7 τρίποντα, έπρεπε να περιορίσουμε το παιχνίδι του με τον Τάκερ, με τον Γιάννη, με τον Πόρτις, με τον Κόνατον. Ο Πολ κι ο Μπούκερ έχουν πολλή ώρα την μπάλα, δεν πρέπει να τους αφήνουμε να νιώθουν άνετα. Πρέπει να τους κάνουμε διστακτικούς. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο σε αυτό το κομμάτι. Τον Μπούκερ τον μάρκαραν πολλοί παίκτες, είμαι σίγουρος όμως ότι θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ