ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Μπούμπουρας: "Μόνο στην Λήμνο ο Φάρος"

Μπούμπουρας: "Μόνο στην Λήμνο ο Φάρος"
EUROKINISSI

Ο Παντελής Μπούμπουρας μίλησε για την διαδικασία... μετακόμισης του Φάρου στην Λήμνο τονίζοντας πως σκοπός του είναι η ομάδα του να αγωνίζεται από τη σεζόν 2018-19 στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου, το οποίο αποτελεί την γενέτειρά του.

Ο Παντελής Μπούμπουρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να μετακομίσει ο Φάρος στην Λήμνο και δεν έκρυψε πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, το όλο εγχείρημα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

"Όπως φαίνεται, παρόλο που υπάρχουν πολλά αρκετά εμπόδια, είμαστε σε καλό δρόμο για να έρθει η ομάδα στην Λήμνο. Ο σκοπός μου που αγόρασα αυτή την ομάδα είναι για να πάει στην Λήμνο. Δεν με ενδιαφέρει να παίξει πουθενά αλλού, μόνο στην Λήμνο. Το έκανα γνωστό στον πρόεδρο. Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες. Δεν υπάρχει γήπεδο και πρέπει να το αναμορφώσω. Πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα σπίτια. Ελπίζω πως στο καινούριο πρωτάθλημα η ομάδα θα παίζει στην Λήμνο. Είμαι ευχαριστημένος και οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα με βοηθούν πάρα πολύ. Έχουν αγκαλιάσει το θέμα. Πιστεύουν πως είναι καλό σε ένα ακριτικό νησί να υπάρχει μία ομάδα. Κάθε Σάββατο η Ελλάδα θα ακούει για την Λήμνο και τους είμαι υπόχρεος εκ των προτέρων", ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα limnosreport.gr .

Δείτε το video της συνέντευξης:

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ