ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Μπογονικολός: "Θέλουμε σοβαρή ομάδα"

Μπογονικολός: "Θέλουμε σοβαρή ομάδα"
Μπογονικολός

Ο Νίκος Μπογονικολός έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και μίλησε για τα πλάνα του τη νέα σεζόν

Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Ερασιτέχνη και αποκάλυψε ότι η Ολυμπιάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρας στο κλειστό της οδού Ταραμπούρα. " Έχουμε μάθει να βλέπουμε αισιόδοξα και μπροστά κυρίως για το μέλλον. Η ομάδα μπάσκετ της Ολυμπιάδας, ουσιαστικά άρχισε να λειτουργεί με την άνοδο της στη Β Εθνική. Με πολλά λάθη αλλά και συμπαράσταση των φίλων μας ανεβήκαμε στην Α2 , μετά στην Α1 Εθνική όπου διατηρηθήκαμε δύο χρόνια, με παράλληλη παρουσία στο Fiba Eurocup.

Αυτό και μόνο το γεγονός, ότι η Ολυμπιάδα διατηρεί ομάδα Ανώνυμη Εταιρία επί τέσσερα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ιστορικό στοιχείο για ένα σωματείο που λειτουργεί από το 1961 και αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη

", ανέφερε ο Μπογονικολός και συνέχισε: " Εγώ είμαι στην ομάδα από το 1990 είτε ως υποστηρικτής είτε ως φίλος οπότε και η έδρα της ήταν τα ανοικτά της οδού Φώκαιας.

Μπορεί να φαίνεται ότι απολογούμαι για τα πεπραγμένα αλλά η ουσία είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια κάναμε τρία τεράστια βήματα εμπρός χωρίς εμπειρία και ένα βήμα πίσω. Στενοχωρέσαμε τους φίλους μας, τους υποστηρικτές μας αλλά και εμάς τους ίδιους που είμαστε στην ομάδα.

Το γιατί δεν παραμείναμε φέτος στην κατηγορία το έχουμε πεί πολλές φορές. Η πτώση οφείλεται στο συγκεκριμένο ρόλο που έχει ο καθένας. Τώρα βλέπουμε μπροστά και δυνατά. Το παρόν λέει ότι είμαστε μια ΚΑΕ χωρίς οικονομικά, μετοχικά και άλλα ουσιαστικά προβλήματα, έχουμε διατηρήσει τους χορηγούς μας για τη νέα χρονιά και είμαστε ελαφρύτεροι από κάποιους που ήρθαν δίπλα μας ως φιγουρατζήδες χωρίς διάθεση να προσφέρουν πραγματικά.

Διατηρούμε ένα γκρούπ παικτών με πολυετή συμβόλαια και υπάρχει βάση. Η Ολυμπιάδα θα αναδιοργανωθεί συνολικά. Θα στραφεί με προσοχή και έμφαση σε ανθρώπους που την αγάπησαν όπως ο παλαίμαχος Γιώργος Σπυρόπουλος και νοιώθουν υπερήφανοι και συγκινημένοι καθημερινά που η ομάδα τους αγωνίζεται με τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού μπάσκετ

".

Σχετικά με τις σχέσεις ΚΑΕ και ερασιτεχνικής ο ισχυρός άνδρας των "πορτοκαλί" υποστήριξε: " Κανένα θέμα δεν υπάρχει μεταξύ ερασιτεχνικής και ΚΑΕ. Εγώ αποτέλεσα στο τμήμα μπάσκετ την εξέλιξη της ερασιτεχνικής.

Η Γενική Συνέλευση πήρε την απόφαση να διοικώ το μπάσκετ. Η ΚΑΕ αποτελεί συνέχεια της ερασιτεχνικής. Δεν επιλέξαμε ως έδρα το Ταραμπούρα λόγω των επεισοδίων με την ΑΕΚ. Θέλουμε να έχουμε φέτος έδρα το Ταραμπούρα, μίλησα με πολλούς από την ερασιτεχνική, δεν υπάρχουν εμπόδια, τα όποια μικροπροβλήματα θα ξεπεραστούν και επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα

".

Για τους στόχους της νέας σεζόν τόνισε: " Θέλουμε να κάνουμε σοβαρή ομάδα και ανταγωνιστική. Θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε καλή ομάδα χωρίς νταλκά ανόδου. Χαιρόμαστε που θα είναι και ο Απόλλωνας στην κατηγορία και μακάρι να είναι ο Κεραυνός ώστε η Α2 να έχει έντονο το χρώμα της Αχαϊας.

Ο Απόλλωνας έχει ιστορικό δικαίωμα και δικαιούται να επιστρέψει εκεί που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια είκοσι χρόνια ,συγκριτικά με εμάς. Εμείς θα είμαστε μια καλά οργανωμένη ΚΑΕ, με ανθρώπους κοντά στην ομάδα και γονείς που θα αποτελέσουν το περιβάλλον της οικογένειας επιπλέον και σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Μεντζέλος Μολοχίτης εκτός από συνεργάτης μου στις επιχειρήσεις θα είναι και στενός συνεργάτης μου στην ΚΑΕ σε αυτή την προσπάθεια που θα ξεκινήσει. Πρώτη επιλογή για προπονητής θα είναι ο Ντράγκαν Ράτσα και αυτό το θέμα αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει".TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ