ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Μπογκντάνοβιτς: "Είμαστε από τα φαβορί για μετάλλιο, ελπίζω πως επιτέλους αξίζουμε το χρυσό"

Atlanta Hawks guard Bogdan Bogdanovic (13) walks on the court during the first half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Miami Heat, Sunday, April 17, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Atlanta Hawks guard Bogdan Bogdanovic (13) walks on the court during the first half of Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Miami Heat, Sunday, April 17, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) © 2022 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ όμως πριν από αυτό παρακολούθησε το Σερβία - Ελλάδα και δήλωσε πως η χώρα του είναι ικανή για μετάλλιο στο EuroBasket.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν θα καταφέρει να ενισχύσει τη Σερβία στο EuroBasket όμως στέκεται στο πλευρό της εθνικής του ομάδας και βρέθηκε στη Stark Arena προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

Ο παίκτης των Χοκς μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από το παιχνίδι και έδειξε πεπεισμένος πως η Εθνική ομάδα της χώρας του είναι ικανή να κατακτήσει μετάλλιο στο EuroBasket.

"Έχω πίστη στην ομάδα μας και στους παίκτες. Ακόμα και όταν παίξαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει ενέργεια και χημεία και κάτι νέο ετοιμάζεται. Παίζουμε μπάσκετ που το κοινό απολαμβάνει και χαιρόμαστε γι αυτό. Όλα ξεκινούν από τον Γιόκιτς. Είμαστε από τα φαβορί για μετάλλιο και ελπίζω πως επιτέλους αξίζουμε το χρυσό. Δεν τα καταφέραμε στο περασμένο Μουντομπάσκετ και τώρα πρέπει να χαρούμε αυτό που τα παιδιά ετοιμάζουν".

Παράλληλα μίλησε και για τον τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς: "Αυτός είναι ο αθλητισμός και πρέπει να είσαι έτοιμος. Ο Γιάραμαζ πήρε την ευκαιρία. Έχουμε καλή ομάδα. Πάντα ήμασταν ομάδα αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Μπορεί η δουλειά μερικών παικτών πάνω στον Γιάννη να μην φάνηκε αλλά έκαναν πολλά".

Για την απουσία του και το πως ένιωσε: "Όταν μπήκα... Είχα να έρθω εδώ και δύο χρόνια. Το ΝΒΑ είναι κάτι ευχάριστο αλλά δεν έχει τόση πίεση. Αλλά μέσα εδώ σε αυτό το γήπεδο νιώθεις την ανάγκη να κερδίσεις. Και αυτό είναι τρομερό συναίσθημα".

Για τα φαβορί στο Ευρωπαϊκό: "Δεν είδα πολλά ματς προετοιμασίες. Είναι όπως κάθε χρόνο. Οι Σλοβένοι είναι το νούμερο ένα κατά τη γνώμη μου. Η Γαλλία και η Λιθουανία θα είναι πάντα δύσκολες ομάδες και έχουν δυνατή ομάδα. Η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη δεν υπάρχουν κακές ομάδες. Είναι δύσκολο να πάρεις μετάλλιο. Θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ EUROBASKET 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ