NBA

Μπογκντάνοβιτς: "Δε νομίζω ότι θα ξαναπαίξω στην Ευρώπη, αλλά αν επέστρεφα, θα επέλεγα Ρεάλ ή Φενέρμπαχτσε"

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς σε παιχνίδι των Πίστονς
Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς σε παιχνίδι των Πίστονς AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι θα κλείσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν απέφυγε να απαντήσει την ερώτηση ποιές θα ήταν οι επιλογές του, αν επέστρεφε στην Ευρώπη.

Σε 55 αγώνες με τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, έχει 21,7 πόντους μέσο όρο, 3,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 48% ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς, αποδεικνύοντας ότι στα 33 του χρόνια παραμένει σταθερή αξία για τις υψηλές απαιτήσεις του ΝΒΑ.

Ο πολύπειρος Κροάτης μοιάζει αποφασισμένος να ολοκληρώσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: "Το ΝΒΑ βρίσκεται ακόμα αρκετά βήματα μπροστά σε σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν νομίζω ότι θα ξαναπαίξω στην Ευρώπη και για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Πρέπει, όμως, να πω ότι το επίπεδο της EuroLeague έχει ανέβει πάρα πολύ".

Περίπου εννέα χρόνια μετά την τελευταία του σεζόν στην Ευρώπη, ο άσος των Πίστονς, δεν κρύβει την προτίμησή του, ως προς τις τελικές επιλογές, στο σενάριο επιστροφής στη γηραιά ήπειρο: Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε (η τελευταία ευρωπαίκή ομάδα στην οποία αγωνίστηκε), είναι οι ομάδες στις οποίες θα ήθελα να αγωνιστώ".

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ