NBA

Το Σακραμέντο δεν μάτσαρε τα 72 εκατ. δολάρια της Ατλάντα για τον Μπογκντάνοβιτς

Ο Μπογκντάνοβιτς με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς σε στιγμιότυπο από αγώνα στη "φούσκα" του ΝΒΑ
Ο Μπογκντάνοβιτς σε στιγμιότυπο από αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς στη "φούσκα" του ΝΒΑ AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν μάτσαραν την προσφορά των Ατλάντα Χοκς στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, κι έτσι ο 28χρονος γκαρντ αλλάζει πόλη για την επόμενη τετραετία.

Οι Σακραμέντο Κινγκς άφησαν τον χρόνο να κυλήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τα μεσάνυχτα της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, πριν καταστεί σαφές πως δεν πρόκειται να ματσάρουν την προσφορά των Ατλάντα Χοκς προς τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Τα "Γεράκια" προσέφεραν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 72 εκατ. δολαρίων στον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος χρειάστηκε να περιμένει μέχρι πριν από μερικές ώρες για να μάθει αν το deal θα ολοκληρωθεί ή αν θα υποχρεωθεί να επιστρέψει στο Σακραμέντο.

Έτσι, η Ατλάντα πέτυχε αυτό που ήθελε, δημιουργώντας μια εξαιρετική βάση παικτών, που δεδομένα μπορεί να την επαναφέρει στα NBA Playoffs μετά από μία τριετία ανομβρίας. Πλέον, η -υποθετική- αρχική πεντάδα αποτελείται από τους Τρε Γιανγκ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντανίλο Γκαλινάρι, Τζον Τζάκσον και Κλιντ Καπέλα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα διαθέτουν στον πάγκο τους τόσο τον Ραζόν Ρόντο όσο και τον Τόνι Σνελ, που θα βοηθήσουν σημαντικά με την εμπειρία τους.

Θυμίζουμε πως πριν από μία εβδομάδα, επέλεξαν στο Νο6 του NBA Draft 2020 τον Ονιέκα Οκόνγκου, για να γεμίσουν τη ρακέτα τους.

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ