ΑΡΗΣ

Μποχωρίδης: "Το θέλαμε πιο πολύ"

Μποχωρίδης: "Το θέλαμε πιο πολύ"

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια του Άρη τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει και ότι επικράτησε του ΠΑΟΚ γιατί το ήθελε πιο πολύ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έδωσε κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια του Άρη την δική του εξήγηση για την νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει και ότι επικράτησε του ΠΑΟΚ γιατί το ήθελε πιο πολύ.

"Μπήκαμε δυνατά, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, πιο έτοιμοι και αυτό νομίζω φάνηκε. Αυτά θα είναι χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας και κάθε παίκτης θα πέφτει για να διεκδικήσει μια μπάλα.

Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει", ήταν η αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε: "Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ, παλέψαμε, είχαμε μεγάλη θέληση και πήραμε τη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση στους «τέσσερις» του Κυπέλλου".

Για την προετοιμασία της ομάδας υποστήριξε: "Μιλήσαμε πριν και ξέραμε το θα συναντήσουμε και ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη".

Σε ερώτηση αν πείσμωσαν τους παίκτες του Άρη οι δυο περσινές ήττες απάντησε: "Δεν πιστεύω ότι έχει καμία σχέση το πέρυσι με το φέτος. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Κι όσο για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ δήλωσε: "Ήμασταν πανέτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, δουλέψαμε σκληρά. Αν και δεν ξεκινήσαμε τόσο δυνατά δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και ότι ο ένας ήταν δίπλα στον άλλον.

Αυτό ήταν το κλειδί που μας έδωσε τη νίκη. Σ’ αυτά τα παιχνίδια το 10% είναι τακτική και το 90% είναι η θέληση, το πάθος, η καρδιά και το μυαλό. Δεν αφήσαμε μπαλιά να πάει και αυτό έφερε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ