NBA

Μπιλ Ντάφι: "Ο Ίβκοβιτς έφτασε κοντά στον πάγκο των Γουόριορς, αλλά ήταν λάθος το timing"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς INTIME

Ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Μπιλ Ντάφι, δήλωσε ότι πριν από πολλά χρόνια ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Γουόριορς, ωστόσο το timing δεν ήταν το σωστό.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ένα πρόσωπο που είχε τον σεβασμό όλων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ. Στην τελευταία συνέντευξη της ζωής του, στον Αλέξανδρο Τρίγκα, είχε αναφέρει ότι το 2002 είχε φτάσει κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νάγκετς. Ο Μπιλ Ντάφι από την πλευρά του αποφάσισε να μοιραστεί ακόμα μία ιστορία που εμπλέκει τον "Ντούντα" με το NBA.

Ο γνωστός Αμερικανός μεγαλοατζέντης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα "sportal.rs" και με την συνέντευξη να πηγαίνει στους Ευρωπαίους προπονητές που πιθανόν να μπορούσαν να καθίσουν στον πάγκο ομάδας του NBA θυμήθηκε το όνομα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Ο κόουτς που πάντα σκεφτόμουν ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και να πάει στο Γκόλντεν Στέιτ, πριν από πολλά χρόνια" δήλωσε αρχικά ο Ντάφι, για να προσθέσει: "Ο Κρις Μάλιν ήταν τζένεραλ μάνατζερ στους Γουόριορς τότε και κάναμε μία συνάντηση στο Μαϊάμι. Δεν προχώρησε όμως η υπόθεση, ήταν λάθος timing.

Είναι κρίμα, επειδή κατά την γνώμη μου ήταν σπουδαία ευκαιρία. Κατά την γνώμη μου ο Ίβκοβιτς ήταν ο πιο αξιοπρεπής και έξυπνος τεχνικός, είχε εξαιρετικό ταλέντο στην επικοινωνία και τον σεβόντουσαν όλοι. Το όνειρό μου ήταν να τον δω να προπονεί στις ΗΠΑ. Ξέρω ότι έχει πεθάνει. Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του. Τον αγαπούσα".

Για την ιστορία, ο Κρις Μάλιν είχε την θέση του αντιπροέδρου - και ότι του τζένεραλ μάνατζερ - στους Γουόριορς από το 2004 έως το 2009, άρα η συνάντηση που αναφέρθηκε ο Ντάφι έγινε κάπου μέσα σε εκείνη την πενταετία. Ο Ίβκοβιτς από την πλευρά του εκείνη την περίοδο θήτευσε στους πάγκους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2002-2005), Ντινάμο Μόσχας (2005-2007) και εθνικής Σερβίας (2008-2013).

Θυμηθείτε την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στην ζωή του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο SPORT24 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα.

TAGS NBA ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ