ΟΠΑΠ FINAL 8

Μπενέκη: "Στοχεύουμε σε μια έκπληξη στον τελικό με τον Παναθηναϊκό"

Μπενέκη: "Στοχεύουμε σε μια έκπληξη στον τελικό με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Την φιλοδοξία τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου γυναικών ΟΠΑΠ εξέφρασαν οι αθλήτριες των Εσπερίδων, Χρυσάνθη Μπένεκη και Άννα-Μαρία Πρίφτη ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/2, 13:30, COSMOTE TV). 

Οι Εσπερίδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου γυναικών ΟΠΑΠ απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/2, 13:30, COSMOTE TV). Η αρχηγός της ομάδας, Χρυσάνθη Μπενέκη, εξέφρασε την πίστη σύσσωμου του μπασκετικού τμήματος για την κατάκτηση του τροπαίου προσδοκώντας σε μια έκπληξη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε δει πολλές εκπλήξεις κι ανατροπές στο Κύπελλο. Στοχεύουμε κι εμείς σε μια τέτοια την Κυριακή. Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο του προπονητή, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικές και θα δώσουμε έναν πολύ καλό αγώνα. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, πολύ καλό κλίμα, έχουμε ενσωματώσει πολύ καλά και τις ξένες παίκτριές μας. Αυτό που είπα στις συμπαίκτριές μου είναι να το ευχαριστηθούμε, να δώσουμε το 100% και να είμαστε συγκεντρωμένες"

Ερωτηθείς για την διεξαγωγή τόσο του τελικού των ανδρών, όσο και των γυναικών την ίδια ημέρα, η αθλήτρια των Εσπερίδων τόνισε ότι: "Είναι μια πάρα πολύ καλή ενέργεια. Θεωρώ ότι θα πάρουμε την προβολή που αξίζουμε, θα προσελκύσουμε κόσμο και ειδικά μικρά κορίτσια που μπορούν να ασχοληθούν με το άθλημα. Ελπίζουμε να είμαστε αντάξιες των προσδοκιών".

Ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής, μίλησε και η Άννα-Μαρία Πρίφτη, που αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης: "Μετά από δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά, ξέρουμε τις αδυναμίες του και πάμε με στόχο να κερδίσουμε το Κύπελλο, μην κρυβόμαστε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και αυτό μας βοηθά να μην έχουμε καθόλου άγχος. Ο τελικός είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτά του πρωταθλήματος.

Όλοι ξεκινάμε με τις ίδιες πιθανότητες, ασχέτως αν ο Παναθηναϊκός θεωρείται φαβορί. Οι Εσπερίδες είναι ιστορική ομάδα, αυτό δίνει μια παραπάνω βαρύτητα στο παιχνίδι για μας, αλλά θα μπούμε στο παιχνίδι με κέφι, όρεξη και ανταγωνιστικότητα πάνω από όλα"

Σχετικά με την απόφαση για το τζάμπολ των δύο τελικών, με μερικές ώρες διαφορά, η παίκτρια των Εσπερίδων εξήγησε ότι: "Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση από την ομοσπονδία. Θεωρώ πως θα βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ να προβληθεί και να έρθουν περισσότερα κορίτσια σε αυτό. Πιστεύω πως έχουμε πολλά να δώσουμε και κόσμος σίγουρα θα ευχαριστηθεί το μπάσκετ που θα παίξουμε".

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ