ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Με Σίμονς και συνολικά 11 ΝΒΑερς η προεπιλογή της Αυστραλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Μπεν Σίμονς σε αγώνα Σϊξερς - Σέλτικς την σεζόν 2020/21
Ο Μπεν Σίμονς σε αγώνα Σϊξερς - Σέλτικς Ⓒ 2020 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Το όνομα του Μπεν Σίμονς δεσπόζει στην προεπιλογή της Αυστραλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με τους "Μπούμερς" να ανακοινώνουν 24 ονόματα. Μέσα και οι Πάτι Μιλς, Άρον Μπέινς και Τζο Ίνγκλις.

Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς είναι ένας από τους 24 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της Αυστραλίας ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας.

Οι Αυστραλοί έγιναν η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε την προεπιλογή της, επιλέγοντας να το κάνει μόλις μία ημέρα μετά την κλήρωση των ομίλων.

Πέραν του Σίμονς, στην λίστα των Αυστραλών - που περιλαμβάνει 11 ΝΒΑερς - ξεχωρίζουν ακόμα τα ονόματα των Τζο Ίνγκλις των Τζαζ, Πάτι Μιλς των Σπερς, Άρον Μπέινς των Ράπτορς και Μάθιου Ντελαβεντόβα των Καβαλίερς, καθώς και του 18χρονου Τζος Γκίντεϊ των Αντελαϊντ 36ερς, που θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο του αυστραλιανού μπάσκετ.

Αναλυτικά η 24αδα των Αυστραλών: Ντενγκ Αντέλ, Άρον Μπέινς, Ράιαν Μπρόκχοφ, Εξέβιερ Κουκς, Μιτς Κρικ, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Ντάντε Έξουμ, Τζος Γκίντεϊ, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Άιζακ Χάμφρις, Τζο Ίνγκλις, Νικ Κέι, Τζοκ Λαντέιλ, Μιτς ΜακΚάρον, Γουίλιαμ ΜακΝτάουελ-Γουάιτ, Γουίλ Μανγκάι, Θον Μέικερ, Πάτι Μιλς, Μπροκ Μότουμ, Μιτς Νόρτον, Ντούοπ Ριθ, Μπεν Σίμονς, Ματίς Θάιμπουλ

* Η Αυστραλία βρίσκεται στον Β' Όμιλο μαζί με την Νιγηρία και τον νικητή από το Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου και τον νικητή από το Προολυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ.

Photo Credits: ⓒ 2020 Matt Slocum/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ