ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Για να έρθω στον Παναθηναϊκό πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα"

Ο Μάικ Μπατίστ στην εκπομπή "Pick n' Roll"
Ο Μάικ Μπατίστ στην εκπομπή "Pick n' Roll" PRINTSCREEN

Ο Μάικ Μπατίστ δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Pick n' Roll της Cosmote TV ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εργαστεί ως προπονητής στον Παναθηναϊκό με την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά ίσως στο μέλλον να εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο αν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Ο Μάικ Μπατίστ ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Pick n' Roll" και μίλησε για αρκετά θέματα. Ένα από αυτά ήταν η σχέση του με τον Παναθηναϊκό - την φανέλα του οποίου φόρεσε από το 2003 έως το 2012 και την σεζόν 2013/14 - και το κατά πόσο είχαν βάση διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "πράσινων", αλλά και αν θα το σκεφτόταν.

Ο νυν ασίσταντ κόουτς των Γουίζαρντς ξεκαθάρισε από την αρχή ότι είναι ευχαριστημένος στην Ουάσινγκτον και ότι για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα.

"Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό. Όταν είσαι προπονητής θέλεις να δουλέψεις σε έναν οργανισμό που έχει το ίδιο όραμα με εσένα. Αν δεν υπάρχει αυτό τότε δεν θα δουλέψετε ως ένα. Αν συμβεί αυτό, θα δούμε" δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Αυτή τη στιγμή θα κάνω ό,τι μπορώ στο ΝΒΑ για να έιμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Λατρεύω αυτό που κάνω, στους Γουίζαρντς είμαι ασίσταντ κόουτς και όταν δουλεύεις με παίκτες και κινείσαι μαζί τους, τους μελετάς και τους δείχνεις όλα όσα έχεις μάθει τόσα χρόνια είναι δύσκολο επειδή πάντα μαθαίνουν στα βιαστικά.

Αυτό όμως είναι το NBA. Για αυτό παίρνουν τόσα πολλά λεφτά οι παίκτες, για να διαχειριστούν οι παίκτες όλες αυτές τις πληροφορίες και να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο".

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το αν υπήρξε ποτέ προσέγγιση, αλλά και αν το σκέφτεται πραγματικά κάποια στιγμή να επιστρέψει στο "τριφύλλι" ως προπονητής, ο Μπατίστ ήταν ξεκάθαρος: "Αυτά είναι απλώς φήμες. Σίγουρα όταν στην διοίκηση ήταν ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης ήταν στον Παναθηναϊκό συζητούσαμε, αλλά σε διερευνητικό επίπεδο, η κάθε πλευρά συζητούσε για τις προθέσεις της άλλης.

Έχοντας τόσα χρόνια σχέσης με τον Παναθηναϊκό δεν θέλω να πάρω μια συναισθηματική επιλογή, αλλά την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου. Αν αυτό είναι εδώ, εντάξει. Αλλά ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά αυτή τη στιγμή. Ίσως στο μέλλον αυτό αλλάξει, θα δούμε. Πάντα θα έχω ανοιχτή αυτή την πόρτα.

Η αγάπη μου για την ομάδα και αυτά που πετύχαμε είναι δεδομένα. Έτσι όπως δουλεύω πλέον μπορώ να δω τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό μόνο αν έχουμε τους ίδιους στόχους για νίκες και όσα άλλα ακολουθούν. Αν δεν ισχύει αυτό, είναι καλύτερα να υποστηρίζω την ομάδα από μακριά και να εύχομαι τα καλύτερα. Πάντα θα έχει την στήριξή μου ο Παναθηναϊκός, αλλά στο τέλος της ημέρας, πρέπει κάποια πράγματα να αλλάξουν για να συμβεί αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ