ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Ο Μάρκους Χάουαρντ αποκτά το διαβατήριο του Πουέρτο Ρίκο

EUROLEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια περιμένει να πάρει την έγκριση για την έκδοση του διαβατηρίου του Πουέρτο Ρίκο σύμφωνα με την "El Correo" και σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας, όπου θα γίνει συμπαίκτης με τον αδελφό του, Τζόρνταν.

Ο Μάρκους Χάουαρντ έχει κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαβατηρίου του Πουέρτο Ρίκο και την απόκτηση του δικαιώματος συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας σύμφωνα με την "El Correo".

Ο γκαρντ της Μπασκόνια έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο από την πλευρά της μητέρας του και σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο Χάουαρντ αποκτήσει το διαβατήριο, τότε θα μπορεί να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, όπου θα σμίξει με τον αδερφό του Τζόρνταν.

Ο Τζόρνταν Χάουαρντ αγωνίζεται επίσης στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ομπραδόιρο και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρκους Χάουαρντ έχει εκπροσωπήσει την εθνική ΗΠΑ σε μικρότερη ηλικία και συγκεκριμένα στην U17, όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ