ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Νοκ-άουτ ο Τσίμα Μονέκε για τα πρώτα δύο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τσίμα Μονέκε
Ο Τσίμα Μονέκε EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO

Χωρίς τον Τσίμα Μονέκε θα παραταχθεί η Μπασκόνια στα πρώτα δύο ματς των playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Νηγιριανός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλό του.

Πονοκέφαλος για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πλήγμα για τους Βάσκους, καθώς ο Τσίμα Μονέκε δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη Μπασκόνια στις πρώτες δύο αναμετρήσεις για τα playoffs της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (23/4, 22:00 και 25/4, 22:00, Match Center από το SPORT24)

Ο Νηγιριανός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αριστερό του αστράγαλο, το οποίο αποκόμισε στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των αγώνων των θέσεων 7-8 των play-in.

Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι ο Μονέκε δεν αγωνίστηκε στο ματς των play-in με τη Βίρτους Μπολόνια, με τους Βάσκους να παίρνουν, ωστόσο, τη νίκη και την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μονέκε αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της Μπασκόνια φέτος και αριθμεί 13.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, ενώ αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ, τον δεύτερο σε ριμπάουντ και τον πρώτο "κλέφτη" της ομάδας του.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ