ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Νίκο Μάνιον

Μπασκόνια μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Νίκο Μάνιον
Ο Νίκο Μάνιον με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Παίκτης της Μπασκόνια είναι και επίσημα πλέον ο Νίκο Μάνιον (22 χρονών, 1.91 μέτρα), με τους Βάσκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο.

Ο Νίκο Μάνιον (22 χρονών, 1.91 μέτρα) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια. Την είδηση έκαναν γνωστή οι Βάσκοι με ανακοίνωσή τους, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία. Ο Ιταλός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Την τελευταία διετία ο Μάνιον φόρεσε την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια. Την σεζόν 2022/23 είχε 10.5 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 37.4% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά μόλις 5.4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 38.2% στα τρίποντα σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, όπου είχε μικρότερο ρόλο.

Ο άλλοτε NBAερ είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή των Βάσκων. Δεν αποκλείεται μία από τις επόμενες ανακοινώσεις πάντως να αφορά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Μπασκόνια και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ