EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από την κανονική διάρκεια"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να κλείσει το ματς στην κανονική διάρκεια, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του βελτιώθηκε και διόρθωσε τα λάθη της.

Στην πρεμιέρα της EuroLeague ο Ολυμπιακός πήρε ένα επικό διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό με 88-78 στην παράταση (74-74 κ.α) στο ΟΑΚΑ, έχοντας τους Πίτερς, Γουόκαπ, Κάναν, Γουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοβ σε τρομερό βράδυ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στο φινάλε του αγώνα, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ελέγξαμε το ματς στην 4η περίοδο και στην παράταση, παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ο Μιλουτίνοφ ήταν φανερά κουρασμένος, γιατί δεν είχαμε να τον αντικαταστήσουμε, ο Φαλ ήταν εκτός.

Κυριαρχήσαμε στην παράταση, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τον κανονικό αγώνα με την επίθεση του Γουόκαπ, που δεν έβαλε το σουτ, το τελευταίο δικό μας σουτ.

Κάναμε καλές επιλογές, επιθετικά και το τι πήραμε στην παράταση. Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε, ξαναβελτιωθήκαμε και ξαναβελτιωθήκαμε μέσα στο παιχνίδι, βρήκαμε τρόπο να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ειδικά αυτά που είχαμε κάνει στη 2η περίοδο του αγώνα".

Μη χάσετε την Game Night:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ