EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Τελειώσαμε τη χρονιά με χαμόγελο"

Μπαρτζώκας: "Τελειώσαμε τη χρονιά με χαμόγελο"

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν τερμάτισε τρίτη στο Final Four του Βερολίνου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως η ομάδα του ολοκλήρωσε τη χρονιά με χαμόγελο. Αποθεώθηκαν οι παίκτες της "Λόκο" στο τέλος (video).

Η τρίτη θέση στο Final Four είναι δεδομένα η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Παρά την πικρία από την απουσία από τον τελικό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα πως " είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Λαμποράλ και είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάναμε αλλά και για τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Τελειώνουμε τη σεζόν με ένα χαμόγελο".

Ερωτώμενος για το αμυντικό στυλ της Λοκομοτίβ ο Έλληνας κόουτς τόνισε: " Προσπάθησα να προσεγγίσω αμυντικά το παιχνίδι γιατί το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο στην επίθεση. Αν θέλαμε να πετύχουμε κάτι θα έπρεπε να παίξουμε άμυνα κι αυτό κάναμε. Έγινε καλή δουλειά όλη τη σεζόν".

Εξάλλου, μετά το τέλος του μικρού τελικού, οι παίκτες της "Λόκο" αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στους "περιστερώνες" της Mercedes Benz Arena. Η πορεία της ήταν άλλωστε κάτι παραπάνω από καλή, κάτι που τονίζουν άπαντες.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ