ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Συγχαρητήρια στον Μιλουτίνοβ, έπαιξε ενώ πονούσε πολύ κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα"

Μπαρτζώκας: "Συγχαρητήρια στον Μιλουτίνοβ, έπαιξε ενώ πονούσε πολύ κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα"
EUROKINISSI

Ειδική μνεία στον Νίκολα Μιλουτίνοβ έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που στάθηκε και στη μαχητικότητα των παικτών του στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ευχαριστημένος από τον τρόπο που πάλεψε ο Ολυμπιακός μέχρι το φινάλε δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά από την εκτός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας προπονητής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, που παρά την τενοντίτιδα στο γόνατο, έσφιξε τα δόντια και ήταν εξαιρετικός στην ULKER Sports Arena.

Αναλυτικά όσα δήλώσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο τέλος, κάποιες αποφάσεις έκριναν το ματς. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις και στις δύο πλευρές καθόρισαν το αποτέλεσμα. Είχαμε αρνητική απόδοση στο πρώτο μέρος, προσαρμοστήκαμε όμως και κάναμε όσα έπρεπε για να επιστρέψουμε στο ματς.

Στο τέλος κάποιες ειδικές αποφάσεις, αλλά και η τύχη, έκριναν τον αγώνα. Λόγω της τύχης ίσως, χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρούμε τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τη δική μας ομάδα για την αντίδραση. Δεν παραδοθήκαμε και παίξαμε μέχρι τέλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, έπαιξε παρόλο που πονούσε πολύ κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ