ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Αφιερωμένη η νίκη στον Αντώνη Νταή"

Μπαρτζώκας: "Αφιερωμένη η νίκη στον Αντώνη Νταή"
INTIME SPORTS

Στην δυσκολία του αγώνα, την ποιότητα του Κολοσσού αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας που αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Αντώνη Νταή.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Κολοσσού στη Ρόδο με 87-69 για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και έβαλε φρένο στο εντός έδρας αήττητο που διατηρούσαν οι Ροδίτες. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ποιότητα του Κολοσσού αλλά και τη δυσκολία του αγώνα λόγω απουσιών, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Αντώνη Νταή.

Παράλληλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague και τον "μαραθώνιο της διοργάνωσης".

"Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ είναι μέσα στις 4-5 καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχουν καλή εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά με καλούς σκόρερ γύρω γύρω με πεντάρια που σουτάρουν την μπάλα και παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Δεν ήταν εύκολο ματς για εμάς δεδομένων και των απουσιών των Μάρτιν και Βεζένκοβ. Γενικά είχαμε πολύ κουραστικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Θέλω να την αφιερώσω στη μνήμη του Αντώνη Νταή".

Για το ματς με Ερυθρό Αστέρα: "Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα ματς της EuroLegue με το πρωτάθλημα. Αν καταλάβει κάποιος τι ειναι η EuroLegue θα καταλάβει ότι τα ματς δεν είναι εύκολα. Δείτε τα υπόλοιπα ματς. Η EuroLegue είναι μαραθώνιος και τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το πρόγραμμά μας βαρύ. Είναι στο χέρι μας το τι θα καταφέρουμε, είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και θέλουμε να μπούμε σε πλάνο νίκης αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ