ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας στη Game Night: "Αν δεν υπήρχε ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, θα έπρεπε να είναι το πρόσωπο του Πρίντεζη"

Μπαρτζώκας στη Game Night: "Αν δεν υπήρχε ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, θα έπρεπε να είναι το πρόσωπο του Πρίντεζη"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε μια σπουδαία ατάκα για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος αποχώρησε από την δράση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του SPORT24, στη διάρκεια της Game Night από το ΣΕΦ μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Basket League, προσφέροντας δύο σπουδαίες ατάκες. Η πρώτη αφορούσε τον ίδιο, εξηγώντας πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα για τον ίδιο. Η δεύτερη ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος αποχώρησε από την δράση μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Τι είπε; Πως "

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του SPORT24:

"Αυτό που θέλω να πω είναι πως υπάρχουν δύσκολες χρονιές, αλλά υπάρχουν επίσης πολύ σημαντικές χρονιές. Αυτά που έχω περάσει, τα έχουν περάσει όλοι οι προπονητές. Θέλει απλά γερό στομάχι, μπαίνεις σε εσωστρέφεια όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα. Αν έχεις όμως εμπιστοσύνη στη δουλειά σου, δικαιώνεσαι. Πέρσι το καλοκαίρι, κάναμε μόνο τέσσερις προσθήκες. Προφανώς οι τέσσερις μεταγραφές ήταν σημαντικές και ουσιαστικές. Θέλαμε απλά να βάλουμε τα κομμάτια στην σωστή θέση. Θέλαμε και τύχη, την οποία είχαμε γιατί δεν ταλαιπωρηθήκαμε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία στους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ. Υπάρχει πολύ μεγάλη αντίληψη και ικανότητα, σε αυτούς που δουλεύουν από πίσω. Όσο μεγαλώνει η ομάδα, όσο κατακτά τίτλους, όλη η Ευρώπη είδε την παρουσία μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός. Ήταν σε ύφεση για κάποια χρόνια, δούλεψαν πολλές συγκυρίες γι αυτό, αλλά τώρα πραγματικά νιώθω ότι είναι ένας ελκυστικός προορισμός".

Για την παραμονή του (σ.σ.: το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε): "Δεν ξέρω αν θα μείνω. Αν με θέλουν, εννοείται πως θέλω να μείνω. 100%. Εδώ μιλάμε για συναισθηματικό, μιλάμε ενώ είμαστε χαρούμενοι. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για μένα από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει με συμβόλαιο πάρα πολλούς παίκτες, πρέπει να εξετάσει κάποιες λίγες περιπτώσεις. Η ομάδα θα ξεκινήσει από μια διαφορετική αφετηρία τώρα".

Για την πίεση που υπήρχε: "Πάντα αισθάνεσαι πίεση. Κι απόψε το ίδιο. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς, αλλά και της δικής μου ψυχοσύνθεσης. Ο καθένας έχει φιλοδοξίες για τον εαυτό του, αισθάνεται ευθύνη για τη δουλειά που του έχει ανατεθεί, η οποία προέρχεται από τους προέδρους, τον κόσμο. Όλη την χρονιά είχα πίεση. Μετά απ' όσα έγιναν στο ελληνικό μπάσκετ, αν δεν πήγαινε καλά ο Ολυμπιακός φέτος, όλο το ανάθεμα θα έπεφτε πάνω μου. Ήξερα όμως ότι θα πάρει αυτό που αξίζει".

Για την αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη από την δράση: "Θα μου λείψει ο Γιώργος 100%. Τον είχα και στην Ολύμπια Λάρισας πριν 16 χρόνια, όταν ήταν φέρελπις παίκτης. Έκανε έκτοτε μια φανταστική διαδρομή. Απόλυτη ονείρωξη για έναν αθλητή, κατά τη γνώμη μου, ότι δηλαδή έζησε ο Γκιγκς. Να γίνει το πρόσωπο. Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, θα έπρεπε να είναι το πρόσωπο του Πρίντεζη. Για την ομάδα μπάσκετ μιλάω, γιατί στο ποδόσφαιρο είναι κάποιος άλλος ή στα άλλα τμήματα. Στην ομάδα μπάσκετ, έτσι πρέπει να είναι. Όταν κάποιος έχει 20 χρόνια στην ομάδα, έτσι είναι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ