ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, στα τελευταία 5-6 ματς γίνεται το ίδιο"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του δέχεται μεγάλο αριθμό πόντων για δεύτερο σερί παιχνίδι στη Stoiximan Basket League και εξήγησε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να καταβάλλουν περισσότερη ενέργεια σε αυτές τις αναμετρήσεις, μετά από τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι bwin για την δεύτερη αγωνιστική του Top-6.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου bwin (91-83) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League, παρά την εξαιρετική εμφάνιση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στους πολλούς πόντους που δέχονται οι Πειραιώτες για δεύτερο διαδοχικό ματς και εξήγησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να καταβάλει περισσότερη ενέργεια σε αυτές τις αναμετρήσεις, στις δηλώσεις του στο flash interview.

"Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, στα τελευταία 5-6 ματς γίνεται το ίδιο. Έχουμε γυρίσει από το παιχνίδι στο Βελιγράδι. Έχουμε πει ότι όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, παίζουν πολύ σκληρά και με τον Ολυμπιακό παίζουν χωρίς το "πρέπει". Μπορούν να βάλουν δύσκολα σουτ, μαρκαρισμένα. Πόσα buzzer-beater φάγαμε μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να επιστρατεύσουμε τον επαγγελματισμό μας και παραπάνω ενέργεια για να κερδίζουμε αυτά τα ματς", κατέληξε ο πολύπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ