STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σημαντικό ότι κερδίσαμε χωρίς να σπαταλήσουμε πολλές δυνάμεις"

Μπαρτζώκας: "Σημαντικό ότι κερδίσαμε χωρίς να σπαταλήσουμε πολλές δυνάμεις"
ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία άνετη επικράτηση με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Ρόδο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3/3 στην Basket League με μία άνετη επικράτηση στην Ρόδο επί του Κολοσσού με 102-59.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ και έκανε το δικό του σχόλιο για την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως είναι σημαντικό ότι κέρδισαν χωρίς να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Νομίζω ότι κάναμε μία σοβαρή εμφάνιση. Είχαμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε τον χρόνο σε όλα τα παιδιά και παράλληλα να μην φορτώσουμε κάποιους παίκτες που είχαν πιεστεί ιδιαίτερα. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε χωρίς απώλειες. Ο Κολοσσός ποτέ δεν είναι εύκολος ιδίως στο γήπεδό του.

Πέρυσι θυμόμαστε ότι κερδίσαμε στο τέλος. Το γεγονός ότι κερδίσαμε άνετα χωρίς να σπαταλήσουμε πολλές δυνάμεις ήταν σημαντικό για εμάς.

Παίζουμε την Πέμπτη την Εφές. Ξέρετε στην EuroLeague δεν υπάρχει μη απαιτητικό παιχνίδι όλα είναι πολύ δύσκολα, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε τρεις μέρες να ξεκουραστούμε που είναι πολύ σημαντικό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ