EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στη Βιτόρια, δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ένα restart.

Απογοητευμένος από το 0/2 επί ισπανικού εδάφους στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, κυρίως όμως από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια απέναντι στη Μπασκόνια ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ένα restart, ενώ παραδέχθηκε ότι οι περισσότεροι παίκτες του ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ και το αγωνιστικό τους επίπεδο στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Του εύχομαι τα 750 ματς να τα κάνει 1000. Κάναμε κακή εμφάνιση, ειδικά στην τρίτη περίοδο. Ακόμα και στο πρώτο μέρος που ήμασταν μπροστά, χάσαμε λέι-απ, κάναμε πολλά λάθη και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο μέρος. Η Μπασκόνια είχε αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση και άξιζε την νίκη.

Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, πρέπει να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική. Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο. Σημασία έχει πώς προσεγγίσαμε το ματς, νομίζω πως οι περισσότεροι έπαιξαν κάτω από το επίπεδό τους, έψαχνα να βρω ποιοι ήταν στο πνεύμα του αγώνα για να εκτελέσουν όπως θέλαμε και δεν μπορούσα. Πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση, πολλοί δίσταζαν, έπαιρναν κακές αποφάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν είναι ένα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν έναν πόντο μπροστά και δώσαμε λέι-απ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ