ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Μπαρτζώκας: "Όχι άλλα θύματα στον αθλητισμό, δεν είμαι αισιόδοξος"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφήνει λουλούδια στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφήνει λουλούδια στη μνήμη του Άλκη Καμπανού INTIME

Συνδυάζοντας τον φρικτό θάνατο του 19χρονου Άλκη με τη μαύρη επέτειο της Θύρας 7, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχήθηκε να μην χυθεί άλλο τέτοιο αίμα στον ευρύτερο χώρο των γηπέδων.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, η έβδομη σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το κλίμα στο Αλεξάνδρειο ήταν φορτισμένο εξ αρχής, αφού το ματς διεξήχθη στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, και οι συγκινητικές στιγμές στο 19ο λεπτό στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου, με τον Γιώργο Πρίντεζη να βουρκώνει από οδύνη, τάραξαν συθέμελα τον χώρο.

Όλοι ήταν επηρεασμένοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μεταξύ αυτών. Ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για το φρικτό γεγονός και ευχήθηκε "να μην υπάρξουν άλλα θύματα στον αθλητισμό με οποιονδήποτε τρόπο", συνδυάζοντας ό,τι συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα στην περιοχή του Χαριλάου με την επέτειο των 41 χρόνων από το μοιραίο απόγευμα στη Θύρα 7 του Καραϊσκάκη.

"Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη και αυτή του Άρη μέσα από την καρδιά μου", συμπλήρωσε ο Μπαρτζώκας.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής των Πειραιωτών επανήλθε όπως ήταν λογικό στο θέμα των ημερών. "Σε τέτοια συμβάντα η ελληνική κοινωνία ενεργοποιείται, θλίβεται και το δηλώνει, αλλά όταν περάσει, είμαστε πάλι οι ίδιοι. Δεν είμαι αισιόδοξος. Έχουν συμβεί πολλά παρόμοια θλιβερά περιστατικά στο παρελθόν, Δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό, αλλά με την μόρφωσή μας και την παιδεία μας".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ