ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ο Σλούκας έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις, θέλαμε να πάρει χρόνο"

2022-2023 / FINAL-8 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-8 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον τρόπο διαχείρισης των παικτών στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και την ετοιμότητα του Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Άρη να αμφισβητήσει την κυριαρχία του, πήρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας κι έφτασε με άνεση στη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στους παίκτες και να τους πούμε ότι δεν ήρθαμε εδώ (στην Κρήτη) για τρία παιχνίδια. Ζητάγαμε την απόλυτη συγκέντρωσή τους. Αν σκεφτόμασταν όλα τα παιχνίδια εδώ, θα είχαμε πρόβλημα. Ο Άρης επιτίθεται στην μπάλα με πολύ καλό και αποτελεσματικό τρόπο, προστατεύει τη ρακέτα του. Πρέπει να επιτεθείς χωρίς δεύτερη ντρίμπλα" ενώ αναφορικά με την κατάσταση του Κώστα Σλούκα σημείωσε:

"Θέλαμε να πάρει λίγο χρόνο γιατί έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θέλαμε να είναι πιο φρέσκος για τους επόμενους αγώνες".

Τέλος, αναφορικά με την επιλογή της εξάδας των ξένων για τον ημιτελικό απάντησε: "Θα αποφασίσουμε το βράδυ, αφού μιλήσω με το επιτελείο μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ