ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ο Σάσα είναι σπουδαίος σουτέρ, η ομάδα ήταν σοβαρή στο β' μέρος"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Στην καλή δημιουργία που έδωσε και ελεύθερα σουτ στον Σάσα Βεζένκοβ, αλλά και στο σοβαρό πρόσωπο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άλμπα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ αλλά και όσους βοήθησαν για να κυκλοφορήσει η μπάλα σωστά και να έχουν οι Πειραιώτες καλή δημιουργία ώστε να φύγουν νικητές από το Βερολίνο.

"Ο Σάσα είναι ένας σπουδαίος σουτέρ και ένας εξαιρετικός ριμπάουντερ. Από την καλή κυκλοφορία της μπάλας είχε τις ευκαιρίες για να πάρει ανοιχτά σουτ αλλά και κάποια όχι και τόσο ανοιχτά. Ας συγχαρούμε όλη την ομάδα για τη δημιουργικότητά της, για το σοβαρό παιχνίδι που έκανε στο β' μέρος. Από την άλλη, βέβαια, στα τελευταία τρία-τέσσερα λεπτά παραλίγο να αυτοκτονήσουμε. Στο τέλος νικήσαμε και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι" ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπαρτζώκας είπε πως: "Είναι πάντα πρόκληση όταν παίζεις κόντρα σε ομάδα του Ρενέσες. Πρέπει να είσαι σταθερός και συγκεντρωμένος για σαράντα λεπτά. Η Άλμπα είναι ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό και πρέπει να ελέγξεις κάποια σημαντικά πράγματα. Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξεις τα τρίποντα και εμείς το κάναμε. Δεν επιτρέψαμε στους σπουδαίους σουτέρ να βρουν ρυθμό και είχαν λιγότερο από 30% σε αυτή την κατηγορία. Επίσης ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε οκτώ περισσότερα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος εμείς χάσαμε ελεύθερες βολές, κάναμε λάθη, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Καλή τύχη στην Άλμπα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ