ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ο πάγκος της Ζάλγκιρις φώναζε για φάουλ στον Σλούκα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαμογελάει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαμογελάει στον πάγκο του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Στις φωνές από τον πάγκο της Ζάλγκιρις για φάουλ στον Σλούκα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που παραδέχθηκε ότι μια απόφαση έκρινε το αποτέλεσμα στο ματς του Κάουνας.

Η φάση του κλεψίματος του Τόμας Γουόκαπ στον Κώστα Σλούκα στο μεγάλο ματς της Ζαλγκίριο Αρένα σήκωσε συζήτηση, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο παίκτης της Ζάλγκιρις έκανε φάουλ (ένα είχαν να δώσουν οι γηπεδούχοι) στον πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ότι από τον πάγκο των γηπεδούχων υπήρχαν φωνές για φάουλ καθώς οι Λιθουανοί είχαν να "σπαταλήσουν" ομαδικά.

"Προηγηθήκαμε με επτά και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε. Αστοχήσαμε σε λέι-απ και η Ζάλγκιρις μας χτύπησε στον αιφνιδιασμό. Χάσαμε την τελευταία επίθεση, εκείνοι σκόραραν, ήταν δικά μας τα λάθη. Η Ζάλγκιρις νίκησε και της αξίζουν συγχαρητήρια" δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: "Ο πάγκος τους φώναζε για φάουλ στον Σλούκα επειδή είχαν ομαδικά να δώσουν, προσπάθησαν να κάνουν φάουλ, δεν θα κρίνω αν ήταν ή όχι. Μια απόφαση κρίνει το αποτέλεσμα. Στον πρώτο γύρο ο Γιοκουμπάιτις πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και έβαλε τις βολές, απόψε είχαμε τη διαφορά και χάσαμε. Αυτό είναι το μπάσκετ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ