ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαρος ο Μπαρτζώκας: "Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε στιγμιότυπο από το Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της EuroLeague 2020/21
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε στιγμιότυπο από το Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της EuroLeague 2020/21 EUROKINISSI

Λακωνικός ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να κερδίσει στο Μόναχο και έδωσε συγχαρητήρια στη Μπάγερν για την επικράτησή της στην πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague 2020/21.

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του Μπάγερν - Ολυμπιακός. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ήταν ξεκάθαρος, πως η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη, καθώς δεν πάλεψε όσο πάλεψαν οι γηπεδούχοι που έστειλαν από νωρίς το μήνυμά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Απόψε ήταν ένα ματς που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν μιλάω για στατιστικά και νούμερα, είχαμε άσχημα ποσοστά στο τρίποντο, περισσότερα λάθη από ασίστ. Βασικοί μας παίκτες είχαν 0/4, 0/4, 0/3, αλλά με 68 πόντους δεν μπορείς να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς. Μιλάω για τις κατοχές, δεν κερδίσαμε καμία, δεν παλέψαμε όσο πάλεψε η Μπάγερν για κάθε κατοχή. Πάλεψαν και έστειλαν ένα μήνυμα. Άξιζε τη νίκη και συγχαρητήρια γι' αυτή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ