ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Με κάνει περισσότερο χαρούμενο η σύνδεση του κόσμου με την ομάδα, παρά η 100ή νίκη μου"

EUROLEAGUE /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του, εξηγώντας γιατί δύο στιγμές στο ΣΕΦ δείχνουν πολλά για τον οργανισμό.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά στο ΣΕΦ με φουλ επίθεση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να διατηρηθεί στην κορυφή της EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν στάθηκε όμως τόσο σε αυτό, ούτε στο γεγονός πως έφτασε τις εκατό (100) νίκες στη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό, όσο στο δέσιμο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια αγχωτική νίκη, γιατί προηγούμασταν μετά από το κακό αμυντικό πρώτο δεκάλεπτο. Φτάσαμε μέχρι το +16 κάποια στιγμή. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα. Η Μακάμπι μάς πλήγωσε στο επιθετικό ριμπάουντ. Ξέραμε ότι έχει ικανότητα σε αυτό το κομμάτι, το οποίο τη βοήθησε να μείνει στο παιχνίδι. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι σε αυτό. Είναι κάτι που είχαμε τονίσει κιόλας στους παίκτες, ότι δεν πρέπει να δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Όσον αφορά στην επίθεσή μας, παίξαμε χωρίς εγωισμούς, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Αν είχαμε καλύτερα ποσοστά σε τρίποντα και βολές, θα είχαμε 100+ πόντους. Γενικά δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Ήταν μια καλή βραδιά για παίκτες και φιλάθλους".

Για τον Κώστα Σλούκα: "Δεν ξέρω πραγματικά, δεν είχα την ευκαιρία μια μιλήσω με τους γιατρούς. Ξέρω ότι έχει μυϊκό σπασμό στη μέση. Προφανώς θα κάνει αύριο μια μαγνητική, για να δούμε το μέγεθος. Ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ας περιμένουμε τις εξετάσεις".

Για τον Ταρίκ Μπλακ: "Το λέμε ότι έχουμε ισάξιους παίκτες στο ρόστερ. Είναι μεγάλη η χρονιά, τους χρειαζόμαστε όλους. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ομολογουμένως".

Για την 100ή νίκη του, ως προπονητής του Ολυμπιακού στην EuroLeague: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό, είναι πολλά τα παιχνίδια και τα χρόνια. Έτσι όπως είναι το νέο φορμάτ, παίζεις συνέχεια αγώνες. Το να βοηθάω ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, μόνο τιμή είναι. Πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε απόψε. Συνεχίζουμε να είμαστε δυνατοί ανταγωνιστές για την οκτάδα. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά νομίζω πως δείχνουμε μα αξιοπρόσεκτη συνέπεια φέτος. Αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Όταν ο Φαλ έκανε 0/4 βολές και ο Λαρεντζάκης είχε δύο πολύ άστοχα τρίποντα, το γήπεδο τούς ενθάρρυνε. Μετά έβαλε ένα κρίσιμο σουτ, ήταν καθοριστικός. Αυτή η σύνδεση της ομάδας με τον κόσμο μόνο καλό μπορεί να μας κάνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ