ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ιδιοκτήτες και κόσμος περιμένουν την κατάκτηση τίτλων, εγώ απλά βοηθώ προς αυτή την κατεύθυνση"

2022-2023 / FINAL-8 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-8 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρζώκας στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ τόνισε πως βοηθάει προς την κατεύθυνση κατάκτησης τίτλων.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στο Περιστέρι, επικράτησε με 85-57 και έφτασε στην 11η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε πως κόσμος και ιδιοκτήτες περιμένουν τίτλους και εκείνος είναι αυτός που βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

"Παίξαμε τρεις αγώνες, που δεν ήταν επ' ουδενί εύκολοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που κατακτήσαμε τον τίτλο. Δεν είμαι καθηγητής, είμαι προπονητής. Είμαι εδώ για μια δουλειά. Οι ιδιοκτήτες και ο κόσμος περιμένουν να κατακτούμε τίτλους. Εγώ απλά βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση.

Νιώθουμε ότι παίζουμε ομαδικά. Νιώθουμε ότι είναι καλό το μομέντουμ για την ομάδα μας. Υγεία να έχουμε, για να κατακτούμε νίκες και τίτλους. Υπάρχει δίψα για μας, υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι ο δεύτερος τίτλος της σεζόν, δεν υποτιμούμε κανέναν τίτλο. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον Ανδρέα Γκατζούλη και τον Χρήστο Μπαφέ" δήλωσε.

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ