ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Η ένταση ήταν για αγώνα των playoffs"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μονακό για τη EuroLeague 2023-2024 στο ΣΕΦ | Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μονακό για τη EuroLeague 2023-2024 στο ΣΕΦ | Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ένταση του αγώνα με τη Μονακό, έπειτα από τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε σε μία δήλωση του Σάσα Ομπράντοβιτς για την ένταση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ που κατέληξε σε νίκη των Πειραιωτών, καθώς και στην επιστροφή του Σακίλ Μακίσικ.

"Θα συμφωνήσω με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ένταση ήταν για ένα τυπικό παιχνίδι των playoffs. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 14 επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα και με αυτό το πρόβλημα, καταφέραμε να νικήσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα", δήλωσε στο flash interview της Novasports.

"Συγχαρητήρια στα παιδία, παρότι δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Δεν είναι εύκολο να νικήσει τη Μονακό, που τώρα, αυτήν τη στιγμή, νομίζω είναι στο top-3 της Ευρώπης. Ο Σακίλ Μακίσικ επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ο Αϊζέια Κάναν ήταν σημαντικός, ο Άλεκ Πίτερς επίσης και φυσικά αυτό που έκανε ο Μουσταφά Φαλ. Όλοι συνεισέφεραν σε μία νίκη που εκτιμώ πολύ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ