EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Η απουσία του Βεζένκοβ δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό"

Μπαρτζώκας: "Η απουσία του Βεζένκοβ δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό"
EUROKINISSI

Στην καλή κυκλοφορία και στην ομαδικότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τον θρίαμβο της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, πριν εξηγήσει ότι η απουσία του Σάσα Βεζένκοβ μπέρδεψε περισσότερο τον Παναθηναϊκό.

Η δέκατη σερί νίκη επί του Παναθηναϊκού είχε εντυπωσιακό και σε κάποια σημεία ολοκληρωτικό μπάσκετ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, όμως δεν είναι άνθρωπος που θα... ξεφύγει σε συναισθήματα και δηλώσεις, γι' αυτό δεν το έκανε ούτε τώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Σίγουρα είναι μια καλή βραδιά για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εδώ στο ΟΑΚΑ, δεν είναι μια απλή νίκη. Μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε ομαδικά και είχαμε 28 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έχει επιθετικό ταλέντο, όμως κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Βρήκαμε καλά σημεία για το σουτ, αν και το ποσοστό μας δεν ήταν υψηλό στην αρχή.

Πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα και στη συνέχεια πήραμε και την νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, υγεία και καλή χρονιά σε όλους. Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Έλειπε ο Βεζένκοβ και αυτό μας έκανε να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι. Αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ